Camarero exigeix conéixer "la lletra xicoteta" del pacte de migració entre el PSOE i Junts

En la mateixa línia s'ha expressat Albert Núñez Feijóo a Toledo en afirmar que aquesta és la legislatura de "l'extorsió i la humiliació"

La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, en una imatge d'arxiu
La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha exigit al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que "explique la lletra xicoteta" del pacte entre el PSOE i Junts per a traspassar a Catalunya les competències de migració. "La política d'immigració és una política d'Estat i hauria de ser tractada com a tal", ha ressaltat.

Així s'ha pronunciat Camarero aquest dissabte, després d'assistir a l'Assemblea General de la Federació Valenciana d'Associacions de Familiars i Amics de Persones amb Alzheimer, alhora que ha assegurat que la Comunitat Valenciana no demanarà la delegació d'aquestes competències per a la Generalitat.

La consellera ha indicat que l'anunci de transferència de les competències a Catalunya "demostra que a Sánchez li importa molt poc la immigració". A més, ha sostingut que "són qüestions d'una gravetat extrema i que afecten directament, no solament a Catalunya, sinó a la resta de les comunitats i, especialment, a la Comunitat Valenciana perquè fa frontera" amb aquesta autonomia.

Per això, ha conclòs que és "una necessitat" saber més sobre el pacte del PSOE amb Junts perquè no pot tractar-se d'una "política capritxosa de Sánchez que utilitze per a guanyar una votació o una altra".

També et pot interessar

stats