El Congrés aprova una declaració institucional en solidaritat per les víctimes de l'incendi de Campanar

Tots els grups parlamentaris han subscrit un text, a proposta de Compromís, que reconeix "el civisme i la generositat" de la ciutadania valenciana

Panoràmica del Congrés dels Diputats / À Punt NTC

El ple del Congrés dels Diputats ha aprovat aquest dimarts a la vesprada una declaració institucional, a proposta de Compromís, en solidaritat per les víctimes de l'incendi de Campanar. L’encarregat de llegir el text ha sigut el secretari primer de la cambra alta, Gerardo Pisarello, que al final de la sessió ha transmés “el més sincer condol a totes les famílies afectades, familiars, amics i reunits de les víctimes de l'incendi".

Tots els grups parlamentaris han subscrit aquesta declaració, que reconeix "la col·laboració, el civisme i la generositat" mostrats per la ciutadania valenciana i les entitats que "desinteressadament” han ajudat les persones afectades. També agraeix “l’entrega i abnegació” dels cossos i serveis de seguretat i emergències en el compliment del seu deure. 

A l’inici de la sessió plenària, els diputats i diputades de la cambra han guardat un minut de silenci per les víctimes d’aquesta tragèdia, que ha deixat deu víctimes mortals i ha fet que centenars de persones s'hagen quedat sense casa. Així ho ha anunciat la presidenta de la cambra, la socialista Francina Armengol, que ha iniciat l’homenatge, amb els parlamentaris drets. 

També et pot interessar

stats