El Consell avalua a Gandia el primer any de gestió en les Jornades del Govern del Canvi

Camarero avança que el govern valencià dissenyarà l'estratègia política per al 2025 i que quedarà reflectida en els pressupostos

Jornades del Govern del Canvi celebrades a Gandia
Jornades del Govern del Canvi celebrades a Gandia / À Punt NTC

Els membres del Consell avaluen este divendres i este dissabte el primer any de gestió i l'estratègia política de cara als pressupostos 2025, durant les primeres Jornades del Govern del Canvi, que també —diuen— serviran per a "identificar els assumptes, departaments o polítiques que han de ser optimitzats". Així ho ha indicat la vicepresidenta i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, a Gandia (Safor), localitat on fan les jornades.

Camarero ha avançat que faran un balanç de les principals mesures que ha desenvolupat el govern de Carlos Mazón, els projectes legislatius aprovats i el nivell d'execució pressupostària, alhora que es dissenyarà l'estratègia política per a l'any vinent, i que quedarà reflectida en els pressupostos.

En la reunió, l'executiu valencià farà una "anàlisi detallada" dels projectes anunciats al principi del mandat i que han sigut complits, entre els quals Camarero ha citat el Pla de Salut Mental i la posada en marxa de l'educació de zero a tres anys. Segons ha detallat el govern valencià, en les diferents sessions que hi haurà, els consellers enumeraran els plans i actuacions que tenen previstes per al pròxim exercici i que estan arreplegats en els pressupostos del 2025.

Camarero ha destacat que el treball es fa de manera "coordinada i reivindicant a Madrid tots els dèficits" que té la Comunitat Valenciana, al seu entendre "per culpa d'un govern que no escolta els interessos dels valencians en matèria de dependència, aigua i finançament".

També et pot interessar

stats