El Consell demanarà a Turespaña que promocione el turisme LGTBI entre el mercat britànic

Segons l'OMT, la comunitat LGBTI representa el segment de viatgers amb més índex de creixement, un 10,3% anual

La Gran Desfilada del Benidorm Pride recorre este dissabte els carreres del municipi de la Marina Baixa
La gran desfilada del Benidorm Pride recorre este dissabte els carrers del municipi de la Marina Baixa / EFE / Pablo Miranzo

El Consell sol·licitarà a Turespaña accions de promoció en el mercat britànic dirigides al segment LGTBI. Ho ha anunciat este dissabte la consellera de Turisme, Nuria Montes, en la desfilada de Benidorm Pride per a promoure l'oferta LGTBI a la Comunitat Valenciana.

Montes ha destacat l'interés de la Generalitat per impulsar el producte LGTBI ja que, segons l'Organització Mundial del Turisme (OMT), la comunitat LGBTI representa el 10% del total de viatgers internacionals, amb una despesa anual de 165.000 milions de dòlars al món. A més, representa el segment amb més índex de creixement, un 10,3% anual, segons l'organisme.

“Parem una atenció especial al producte LGTBI, per les seues dimensions i la seua capacitat de creixement”, ha manifestat Montes. “Hem d'impulsar la promoció d'este producte no només en l'àmbit nacional, sinó també en la promoció internacional que hem iniciat enguany en el Pride de Manchester”, i ha recordat que el mercat britànic “és un dels nostres principals mercats, i per això ha de formar part de l'estratègia, no sols d'esta Conselleria sinó també de Turespaña”.

Així la consellera ha anunciat que sol·licitarà al govern espanyol que incloga accions específiques per al segment LGTBI al Regne Unit, amb l'objectiu de “posicionar-nos com una destinació de referència per al col·lectiu en el nostre principal mercat emissor internacional”.

D'esta manera, en la pròxima convenció anual de Turespaña, que tindrà lloc a l'octubre a Tenerife, on es començarà a planificar el Pla Operatiu de Màrqueting del 2025, des del Consell se sol·licitarà a Turespaña una estratègia coordinada amb l'executiu estatal per a fomentar accions promocionals al Regne Unit.

També et pot interessar

stats