Les Corts aplaudeixen la bona evolució de la salut d'Aitana Mas

La diputada de Compromís està en tractament per un càncer de mama que van diagnosticar-li a l'abril

Inci del curs polític a les Corts amb el debat de política general
Imatge d'arxiu de l'hemicicle

Imatge d'unitat a les Corts. El Parlament valencià ha rebut positivament la recuperació d'Aitana Mas, diputada per Compromís que va anunciar el passat abril que patia càncer. Els diputats i diputades han aplaudit el missatge que ha fet públic la presidenta Llanos Massó, en què parlava d'"alegria" per la bona evolució de la política de Crevillent.

"Abans de començar voldria traslladar un sentiment que crec que comparteix tota la càmera, que és el d'alegria per les bones notícies sobre la salut de la nostra companya Aitana Mas". És la declaració amb què Massó ha obert la sessió d'este dijous i que ha sigut seguida per l'aplaudiment de tota la càmera.

La diputada de Compromís i exvicepresidenta del Consell va anunciar el passat cap de setmana en les xarxes socials que "no hi ha rastre del càncer" en les últimes proves que li han fet. "Resposta completa! Eren les dos paraules que més desitjava escoltar en boca dels meus metges", va afirmar Mas, de 34 anys, a qui li van diagnosticar un càncer de mama en estadi 3.

Mas va afegir que estos bons resultats no signifiquen que el tractament haja acabat i que encara li queden sessions de ràdio "que garantisca que si ha quedat alguna cosa que no hem vist, quede definitivament fulminada".

També et pot interessar

stats