Detingut un tercer mosso presumptament relacionat amb la fugida de Puigdemont

Els dos detinguts el dijous han quedat en llibertat després de passar a disposició judicial

Els Mossos d'Esquadra han detingut la parella de la dona ferida greu al municipi de Lleida davant les sospites que haja botat foc la vivenda on estava la dona
Un cotxe dels mossos en una imatge d'arxiu / Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un tercer agent del cos per la seua presumpta relació en la fugida de l'expresident de la Generalitat catalana Carles Puigdemont.

La detenció s'ha produït este divendres de vesprada, després que el comissari cap del cos, Eduard Sallent, avançara al matí que no es descartava la possible implicació de més agents.

És el tercer mosso arrestat en el marc del dispositiu per a localitzar a Puigdemont; els dos detinguts dijous han quedat en llibertat després de passar a disposició judicial.

El ministre espanyol de Justícia, Félix Bolaños, ha assenyalat este divendres que l'operatiu policial durant el retorn de Carles Puigdemont a Catalunya era "responsabilitat" dels Mossos d'Esquadra, la policia autonòmica d'esta comunitat.

El conseller d'Interior en funcions defén els Mossos

El conseller d'Interior en funcions de Catalunya, Joan Ignasi Elena (ERC), ha eixit este divendres en defensa dels Mossos d'Esquadra i ha arremés contra l'expresident Carles Puigdemont per haver intentat "dinamitar" el ple d'investidura al Parlament autonòmic amb la reaparició fugaç que va protagonitzar a Barcelona: "No prevéiem un comportament tan impropi de qui va ser la màxima autoritat del país", ha lamentat en una roda de premsa en què ha comparegut envoltat pel director general de Policia, Pere Ferrer, i la cúpula de la policia autonòmica. Han eixit a donar explicacions sobre el dispositiu de seguretat que no va poder impedir la fugida de Puigdemont després que pronunciara un discurs prop de l'Arc del Triomf, blindat per un cordó policial.

També et pot interessar

stats