Dimiteix el regidor d'Alfara del Patriarca acusat d'assetjar l'exnóvia i cremar el cotxe de la seua nova parella

El jutjat que investiga el cas ha imposat a Marcos Baeza (PP) una orde d'allunyament i li prohibeix comunicar-se amb la dona

ALFARA
L'interior del cotxe ha quedat totalment cremat i els vidres rebentats per l'efecte de les flames / À Punt NTC

Marcos Baeza, el regidor del Partit Popular d'Alfara del Patriarca (Horta Nord) detingut per suposadament assetjar l'exnóvia i botar foc al cotxe de la parella d'esta, ha presentat la dimissió. El responsable municipal ha renunciat al càrrec a través d'un escrit presentat per registre d'entrada i ha informat els companys de partit que es retira per a no entorpir la seua tasca municipal.

El jutjat que investiga el cas va imposar al ja exregidor, de 34 anys, una orde d'allunyament de l'exparella, amb la qual li prohibeix comunicar-se. La dona ha denunciat un assetjantment continuat per part de l'edil.

L'equip de govern del municipi (PSPV-Compromís) en va demanar la dimissió per uns fets que emmarca en un cas de violència de gènere. Baeza es va incorporar com a independent en les files del PP. 

El vehicle de la parella de l'exnóvia va quedar totalment calcinat la nit del dissabte 31 d'agost. A la porta del conductor apareixia escrit "Puta". Poc després, la Guàrdia Civil de Sueca arrestava el regidor. L'exparella va declarar que Baeza va estar espiant-la els dies anteriors.

També et pot interessar

stats