Dues persones detingudes pels aldarulls registrats aquest divendres a la seu del PSPV a Castelló

Estan acusades de provocar desordres públics per participar en la crema de contenidors

Imatge d'arxiu d'una concentració front a la seu del PSPV de València
Imatge d'arxiu d'una concentració davant de la seu del PSPV de València / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut dues persones després dels aldarulls registrats aquest divendres als voltants de la seu del Partit Socialista a Castelló de la Plana, en una de les protestes que s'estan produint arreu d'Espanya pels pactes d'investidura de Pedro Sánchez.

Segons han informat fonts de la delegació del govern espanyol, els detinguts estan acusats de provocar desordres públics. Les dues persones van participar en la crema de contenidors i en els altercats que un grup de radicals va provocar pels carrers de la ciutat després de la protesta.

A la manifestació van acudir diversos centenars de persones, que van corejar lemes com: "Que et vote Txapote", "Sánchez a presó" o "Policia, defensa la teua nació".

A més, el PSPV ha demanat aquest dissabte la reprovació de la presidenta de les Corts, Llanos Massó (Vox), per participar precisament en aquesta mateixa concentració davant de la seu socialista. Compromís també ha demanat la dimissió del regidor de Seguretat Pública, Antonio Ortolá, per “convocar” els assistents i “promoure” aquestes concentracions. 

També et pot interessar

stats