Feijóo: "Sense Ábalos no existiria Sánchez, Sánchez està envoltat de corrupció"

El president del PP demana "formalment" la dimissió del president del govern espanyol pel cas Koldo

El president del PP compareix davant els mitjans de comunicació al Congrés este dimecres
El president del PP compareix davant dels mitjans de comunicació al Congrés este dimecres / EFE/Sergio Pérez

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha demanat "formalment" este dimecres de vesprada en una compareixença al Congrés la dimissió del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, després que l'Audiència Nacional haja demanat al Tribunal Suprem investigar l'exministre José Luis Ábalos per possibles delictes com pertinença a organització criminal, tràfic d'influències o suborn. Considera Feijóo que l'exposició raonada del jutge Ismael Moreno confirma que Sánchez és "l'u de la trama corrupta" i al seu entendre, no podem acostumar-nos "a viure en esta situació de putrefacció de la presidència del govern" espanyol.

"Vinc a demanar formalment la dimissió del president del govern. És l'1 en decadència i el 0 en servei públic del nostre país", ha insistit. Una dimissió que considera "fundada, raonada, motivada i ponderada".

"No hi ha tallafocs possibles, sense Ábalos no existiria Sánchez, Sánchez està envoltat de corrupció en el seu entorn, en el seu govern, en el seu partit. Sánchez és l'u de la trama corrupta", ha afirmat Feijóo.

El cap de l'oposició ha afirmat que Sánchez no està donant explicacions a pesar que "la trama" estava "arrelada en el més profund de la Moncloa i el més profund del seu partit" i ha garantit que el Grup Popular el citarà en la comissió d'investigació del Senat sobre el cas Koldo.

També et pot interessar

stats