Feijóo afirma que si el PP guanya i governa es podrà "reconstruir el PSOE"

El líder dels populars s’ha donat el primer bany de multituds de la precampanya a Santiago de Compostel·la

Alberto Núñez Feijóo, en un acte de partit aquest diumenge a Santiago de Compostela
Alberto Núñez Feijóo, en un acte de partit aquest diumenge a Santiago de Compostel·la / Alvaro Ballesteros (Europa Press)

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha augurat que protagonitzarà el pròxim 23 de juliol una "victòria inapel·lable" enfront d'un president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que "ja no té il·lusió", i després de reprovar la seua actitud amb els seus, ha traslladat un missatge als socialistes: "Si el PP guanya i governa, hi haurà una oportunitat històrica per a reconstruir el PSOE que existia abans de Sánchez".

Feijóo s'ha donat el primer bany de multituds de la precampanya a Santiago de Compostel·la. Ha pujat entre crits de "president, president" a l’escenari i, encara que ha rebutjat "confiar-se" i ha esgrimit que no li agrada "fer-ne gala", ha admés que considera que "les coses van bé".

Com a exemple, ha esgrimit que comença a enfrontar-se a "el mateix" que li va antecedir les seues victòries gallegues: "Tots m'insulten i l'esquerra passa més temps amb les llistes que amb el seu programa".

"Saben que hauran de repartir-se molts càrrecs perquè no governaran. Si passa el mateix que ací és perquè obtindrem una victòria inapel·lable en les urnes de tota Espanya", ha asseverat, abans d’afirmar que Sánchez "ja no té il·lusió" i d'exemplificar-ho amb el que ha passat en el comité federal.

També et pot interessar

stats