Feijóo anuncia una nova protesta del PP al carrer al desembre per a defensar la Constitució: "No callarem"

El líder dels populars ha anunciat la mobilització per als primers dies del mes coincidint amb el 45é aniversari de la Carta Magna

El president estatal del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, acompanyat del president valencià del PP, Carlos Mazón i les respectives números dos: Cuca Gamarra i María José Català
El president estatal del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, acompanyat del president valencià del PP, Carlos Mazón, amb Cuca Gamarra i María José Catalá / Juan Carlos Cárdenas (Efe)

El líder del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat aquest dimarts que la seua formació promourà una nova protesta al carrer a primers de desembre per a "defensar la Constitució espanyola", una protesta que coincidirà amb el 45e aniversari de la Carta Magna.

"Nosaltres no callarem. Considerem que la responsabilitat que tenim és una responsabilitat màxima. Al meu entendre, tenim una responsabilitat superior a la de govern, perquè és un govern irresponsable", ha declarat Feijóo en una entrevista en Antena 3.

Feijóo ha confirmat que el PP utilitzarà el seu poder institucional contra la llei d'amnistia i els pactes de Pedro Sánchez amb els independentistes utilitzant la seua "majoria absoluta al Senat" i el seu poder territorial en les comunitats autònomes. Però a més, ha deixat clar que el seu partit continuarà" defensant al carrer que ningú és més que ningú a Espanya".

"Continuarem defensant al carrer la igualtat. I els primers dies del mes de desembre tornarem al carrer a defensar la Constitució espanyola", ha avançat Feijóo, apuntant que segurament serà el primer cap de setmana de desembre.

El PP ja va promoure protestes en totes les capitals d'Espanya el 12 de novembre.

També et pot interessar

stats