Feijóo: “L’abstenció és un vot perquè es quede Sánchez'

Mazón ha defensat des de Calp que és el moment de “"de passar pàgina a la falta de compromís i d'atenció cap a la Comunitat Valenciana”

Alberto Núñez Feijóo, aquest dissabte a Logronyo / Europa Press

El candidat del PP a les eleccions generals, Alberto Núñez Feijóo, ha avisat en l'últim dissabte de campanya que "no hi ha res fet" i "es poden guanyar les eleccions" i, no obstant això, "no governar". En aquesta línia, ha animat a la participació i ha raonat que "l'abstenció és un vot perquè es quede Sánchez".

Aquestes declaracions les ha fetes en un acte celebrat a Logronyo, a on ha apel·lat a tots els votants que volen un canvi al govern central. El presidenciable del PP ha usat La Rioja per a explicar que la formació busca que els escons que ballen no vagen al PSOE perquè hi haja molts vots a Vox que es queden sense representació.

Pel que fa al president del PPCV, Carlos Mazón, ha afirmat aquest dissabte des de Calp (Marina Alta) que aquest és el moment "de passar pàgina a la falta de compromís i d'atenció cap a la Comunitat Valenciana i cap a Espanya", un objectiu que "només pot posar en marxa el Partit Popular".

Mazón, que ha estat acompanyat del sotssecretari d'Organització del PP, Miguel Tellado, i els candidats al Congrés per Alacant Macarena Montesinos i César Sánchez, ha destacat que el PP "està més mobilitzat i il·lusionat que mai" per a portar a Feijóo a La Moncloa.

També et pot interessar

stats