González Pons: “El PP renaix de les seues cendres, com les Falles”

El president del comité organitzador del XX Congrés Nacional ha remarcat que “Espanya necessita hui el PP més que mai”

L'eurodiputat popular, Esteban González Pons i la portaveu del Grup Municipal Popular a València, María José Catalá
L'eurodiputat popular, Esteban González Pons, i la portaveu del Grup Municipal Popular a València, María José Catalá / PP

El PP encara una setmana important amb la vista posada al Congrés Nacional Extraordinari d'on eixirà el successor de Pablo Casado al capdavant de la formació, que amb tota probabilitat serà Alberto Núñez Feijóo

Dimarts vinent comença el termini de presentació de candidatures i divendres s’encetarà la campanya perquè cada candidat o candidata busque suports. El XX Congrés Nacional dels populars es farà tres setmanes més tard, l'1 i 2 d'abril. 

El president del comité organitzador d'aquest congrés, l'eurodiputat i exconseller Esteban González Pons, ha assenyalat aquest dissabte des de la mascletà de València que el partit “renaix de les seues cendres, com les Falles”.  

González Pons ha manifestat que és "un honor" que els seus companys de partit, "en aquest moment tan difícil", hagen pensat en ell per a organitzar el conclave en el qual triarà la persona que substituïsca Pablo Casado.

"Ho faré amb neutralitat, amb transparència, respecte a les normes i les persones, i el millor que puga, perquè és una responsabilitat extraordinària", ha assenyalat González Pons per a qui "Espanya necessita hui, i en les circumstàncies històriques que vivim, el PP més que mai".

També et pot interessar

stats