Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

L’Hípica de València es remodelarà íntegrament després de l’estiu

La legislació referent als nuclis zoològics en zones urbanes obliga a canviar-ne “per complet” el plantejament de l’oferta esportiva

La Hípica de València / Facebook: @LaHipicaValencia

L'Hípica de València, al carrer Jaca de la ciutat, tancarà després de l’estiu per a ser remodelada íntegrament i deixarà de tindre cavalls, segons ha anunciat la regidora d’Esports, Rocío Gil, en una roda de premsa este dijous. La regidora ha informat de l’estat de la renovació de les concessions de les dotacions esportives de la ciutat i les obres i millores previstes. 

Entre altres projectes, Gil ha explicat el futur per a l'hípica, una concessió municipal construïda en 1998 que “requereix una profunda actualització”, ha afirmat la regidora. A més, s’ha d’adaptar per a complir la legislació referent als nuclis zoològics a zones urbanes. Una normativa que, en paraules de Gil, “obliga a canviar per complet el plantejament de l’oferta esportiva”. És a dir, els cavalls i la pràctica esportiva de l'hípica quedaran arrere en la nova etapa d’esta dotació esportiva.  

Així, quan el 15 de setembre acaba el termini d’obertura de la piscina d’estiu, es tancaran les instal·lacions per a procedir a la seua remodelació que, tal com ha traslladat la regidora, serà “integral”.

Rocío Gil també ha especificat que la Junta Local de Govern ha escollit la concessió demanial com a opció de gestió de les noves instal·lacions. Una concessió en la qual està inclosa l’esmenada remodelació. En este sentit, la regidora ha indicat que l’Ajuntament ja ha rebut una proposta presentada per la iniciativa privada, i que l’equip de govern iniciarà el procediment de concurrència “de manera pública i transparent”.

València