Directes
Ara en la televisió
DUEL DE VEUS
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Juan Carlos Fulgencio, nou delegat del Govern a la Comunitat Valenciana

És secretari general del PSPV de l'Horta Nord i home de confiança de José Luis Ábalos.

Juan Carlos Fulgencio vota a l'agrupació socialista de Montcada / Facebook Juan Carlos Fulgencio

El secretari general del PSPV de l'Horta Nord, Juan Carlos Fulgencio, serà el nou delegat del Govern a la Comunitat Valenciana en substitució de Juan Carlos Moragues.

El dirigent socialista de Montcada és policia local i va donar suport a la campanya de Pedro Sánchez a la secretaria general del PSOE, a més de la de Mercedes Caballero –mà dreta del secretari d'organització del PSOE i ministre de Foment, Jose Luis Ábalos– a la secretaria provincial de València.

El nomenament, que s'ha produït després que es fera públic que la valenciana Ana Botella ha sigut designada com a nova secretària d'Estat de Seguretat i número dos del Ministeri d'Interior, encapçalat per Fernando Grande-Marlaska, serà efectiu a partir d'aquest cap de setmana. Precisament, diumenge de matí està previst també que arribe a València la flotilla de l'Aquarius, amb més de 600 persones immigrants a bord.

Un dels primers a felicitar a Fulgencio a través de Twitter ha sigut el socialista Rafa Garcia, alcalde de Burjassot, que es va presentar a les primàries a la secretaria general del PSPV i que finalment va guanyar Ximo Puig. "És una gran notícia pels que hem treballat al seu costat pel nou PSOE. Juan Carlos és un gran professional i serà un excel·lent delegat", ha escrit través del seu compte.

El Consell de Ministres presidit per Pedro Sánchez que se celebrarà aquest divendres continuarà nomenant càrrecs de la nova administració.