Juan Roig: "S'està mig aconseguint una divisió entre els espanyols que no és gens bona ni per a l'economia ni per a Espanya"

El president de Mercadona ha opinat sobre la situació política actual en un acte del corredor mediterrani a Madrid

Juan Roig opina sobre la situació política d'Espanya en un acte del Corredor Mediterrani

El president de Mercadona, Juan Roig, ha opinat aquest dijous que amb la situació política actual "s'està mig aconseguint una divisió entre els espanyols que no és gens bo ni per a l'economia ni per a Espanya".

Abans de la seua intervenció en un fòrum sobre el corredor del Mediterrani a Ifema, Roig ha subratllat que es necessita els polítics "tranquil·litat, un ritme a seguir i, sobretot, que no ens posen bastons a les rodes".

Ha puntualitzat que els empresaris i els treballadors són els que generen "riquesa i llocs de treball", i ha agregat que "últimament el que estem veient és un enfrontament" polític que, assegura, "genera enfrontament entre els espanyols". "Si ens enfronten als espanyols, a tots ens anirà pitjor", ha comentat el president d'una de les majors empreses d'Espanya.

Segons el seu criteri, "si aquest mateix problema que tenim a Espanya el tinguérem a Portugal, on Mercadona està en plena expansió, alentiríem les inversions, i això no pot ser".

"Necessitem un marc d'estabilitat per a tot el país", ha assenyalat el president de Mercadona, que ha apuntat que el corredor del Mediterrani "va més lent que una tortuga".

També et pot interessar

stats