L'Ajuntament de València retirarà les plaques amb noms de condemnats per corrupció

La moció s'ha acordat amb el suport de tots els grups municipals

Edifici de l'Ajuntament de València
Edifici de l'Ajuntament de València / Shutterstock

L'Ajuntament de València retirarà dels edificis municipals les plaques commemoratives en les quals figure el nom de persones condemnades per delictes de corrupció. Així ho ha aprovat este dimarts la comissió de Recursos Humans, Seguretat i Participació.

La moció, acordada per tots els grups municipals, és una alternativa presentada pel grup Compromís i inclou també la retirada de les plaques amb noms de persones condemnades per delictes greus en virtut de sentència ferma.

El regidor de Compromís, Ferran Puchades, ha celebrat esta moció que "permetrà esborrar d'una vegada per sempre els noms i cognoms de càrrecs del PP condemnats recentment", com l'exvicealcalde de València, Alfonso Grau, o l'expresident de la Generalitat, Eduardo Zaplana.

"Aconseguim bandejar la corrupció dels governs i ara esborrem qualsevol rastre dels polítics que es van aprofitar del seu càrrec per a omplir-se les butxaques dels diners públics, amb els seus comportaments delictius i indignes", ha manifestat Puchades després de la comissió.

També et pot interessar

stats