Directes
Ara en la televisió
ESCOLA D'INFERMERIA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR

L'Ajuntament veu "una mala notícia" per a València la decisió d'MSC sobre la ZAL

Juan Carlos Caballero ha instat també el govern espanyol a desbloquejar l'informe que aprova l'ampliació del port

Vista aèria de la ZAL del port de València / Europa Press

El portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de València, Juan Carlos Caballero, ha assegurat que la decisió de la naviliera MSC d'abandonar els seus projectes en la ZAL del port és "una mala notícia" i ha sostingut que el seu govern posarà fi a les "traves sectàries" de l'anterior executiu municipal per a invertir a la ciutat.

A preguntes dels periodistes sobre la decisió d'MSC abans del ple d'aprovació de pressupostos d'aquest dimarts, Caballero ha incidit que l'actual equip de govern "treballa per a obrir les portes a totes les empreses que volen vindre a València a obrir negocis i crear riquesa".

"La notícia que qualsevol empresa decidisca no vindre a València és una mala notícia i no entendria que cap partit estiguera content amb aquesta decisió. L'Ajuntament revertirà les traves del govern de (Joan) Ribó i (Sandra) Gómez, que posaven barreres perquè fora impossible, només per sectarisme, pel seu model ideològic", ha sostingut.

Caballero ha defensat que València "té molt de potencial" per a la inversió i ha instat el govern espanyol a desbloquejar l'informe que aprova l'ampliació del port, "que està en el Consell de Ministres des de gener".

"L'informe que ha d'autoritzar l'ampliació del port de València està en el Consell de Ministres des de gener paralitzat per part del govern de Pedro Sánchez", ha afegit.

A més, ha demanat al PSOE que "no es rendisca als seus socis que no volen que s'amplie el port de València per a afavorir l'ampliació del port de Barcelona".

"Els interessos dels valencians i una infraestructura estratègica no es poden posar com a condició per a crear el govern. Instem Pedro Sánchez que desbloquege l'ampliació del port", ha conclòs.