Directes
Ara en la televisió
ESCOLA D'INFERMERIA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR

L'empresari Barrabés declara que es va reunir dos vegades amb Pedro Sánchez a la Moncloa

Compareix per videoconferència en relació a la causa que investiga l’esposa del president, Begoña Gómez 

Pedro Sánchez i Begoña Gómez en la Cimera de la Comunitat Política Europea celebrada a Granada / Europa Press

L'empresari Juan Carlos Barrabés ha declarat este dilluns davant del jutge que investiga Begoña Gómez, dona del president del govern, que es va reunir amb ella "quatre o cinc" vegades a la Moncloa i que en dos d'eixes cites hi va estar Pedro Sánchez.

Fonts de tres acusacions presents en la declaració han explicat que el testimoni clau en la causa en la qual s'investiga Gómez (per presumpte tràfic d'influències i corrupció en els negocis) ha sigut "imprecís" i "evasiu". De l'acusació popular formen part Vox, Iustitia Europa, Hazte Oir i Manos Limpias.

Les acusacions han variat lleugerament sobre el nombre de reunions, ja que uns lletrats han parlat de "quatre o cinc" i uns altres d'"unes sis o huit", però han coincidit que en dues estava Pedro Sánchez i en què Barrabés no ha aclarit què feia allà el cap de l'executiu estatal.

El titular del jutjat d'instrucció número 41 de Madrid, Juan Carlos Peinado, ha pres declaració a Barrabés per videoconferència a causa del seu estat de salut, i en persona a qui fora president del grup Barrabés i administrador d'Innova Next fins al 2022, Luis Martín Bernardos. Esta vesprada es reuniran els lletrats de les acusacions populars per a valorar si demanen que els dos passen a ser investigats pels "indicis" que hi ha en contra.

La defensa de Gómez s'ha limitat a assegurar que no hi ha "res" en les declaracions dels testimonis que "perjudique" la investigada.

Imputació de Begoña Gómez