L’equip jurídic de Puigdemont assegura que no volia “ni fer-se detenir ni boicotejar la investidura d’Illa”

L'advocat Jordi Cabré sosté que l'expresident català manté l'objectiu d'"exercir el seu dret com a diputat electe"

Puigdemont després de la seua aplegada a Barcelona
Puigdemont, després de la seua arribada a Barcelona / EFE

L'advocat Jordi Cabré, de l'equip de defensa de l'expresident de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont, ha afirmat este dijous que el pla que havien ideat per al seu retorn ha eixit "perfecte" i que l'objectiu del líder juntaire no era "ni fer-se detindre ni boicotejar cap sessió d'investidura".

En una entrevista d'Elnacional.cat, el lletrat ha remarcat que la finalitat de l'expresident era "exercir el seu dret com a diputat electe" en el Parlament de Catalunya i ha afegit que encara ho manté.

En preguntar-se-li pel parador de Puigdemont, ha respost que el desconeix i que no sap si es donarà a conéixer en les pròximes hores, però ha celebrat que fins al moment el resultat del pla "ha sigut perfecte". "Hem patit molt fins a cinc minuts abans que arribara el president. Per tant, puc dir que la muntanya escalada durant el matí ha sigut forta", ha explicat Cabré.

Sobre la no delegació de vot de Puigdemont i per l'absència del llaç groc a l'escó, que sí que està al del diputat de Junts Lluís Puig, ha dit que "tot té un sentit". L'advocat, però, ha evitat donar més explicacions.

També et pot interessar

stats