Directes
Ara en la televisió
ESCOLA D'INFERMERIA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR

L'executiva de Més-Compromís proposa Amparo Piquer com a secretària general

 La fins ara secretària d’organització substitueix Àgueda Micó, que deixa el càrrec per incompatibilitat estatutària

Imatge d'arxiu de la secretària d'Organització de Més-Compromís, Amparo Piquer / Més-Compromís

L'executiva nacional de Més-Compromís ha proposat per unanimitat Amparo Piquer com a secretària general del partit, després de la dimissió d'Àgueda Micó, que ha deixat el càrrec per la incompatibilitat estatutària amb el de diputada en el Congrés dels Diputats, segons ha informat la formació política en un comunicat. Aquesta decisió de la direcció de Més se sotmetrà a votació definitiva en el consell nacional del pròxim dissabte, el màxim òrgan de la militància entre congressos del partit, ha destacat la formació.

Amparo Piquer és l'actual secretària d'organització del partit i té "una llarga trajectòria com a militant". Ha sigut regidora a Rafelbunyol i ha format part de diverses executives tant de Més com de Compromís. En els últims mesos ha pilotat les negociacions de la coalició amb Sumar i ha dirigit la campanya electoral de les eleccions generals del 23 de juliol.

A més, la direcció de Més ha proposat Pablo Bellver per al càrrec de secretari d'organització en substitució de Piquer. L'executiva de Més també ha decidit elevar al Consell Nacional la proposta de fer un congrés nacional ordinari per a l'any 2024 “amb l'objectiu d'enfortir el partit per a recuperar els governs municipals i el de la Generalitat el 2027”, així com renovar els càrrecs de direcció de la formació, ha afegit el partit.

"Tenim el repte d'enfortir el valencianisme polític i fer la millor oposició", ha indicat Piquer, que ha assegurat que aquesta tasca es farà "des del municipalisme i posant sempre per davant les persones i la protecció del territori".