L’únic conseller de Vox a Extremadura abandona el partit i continua en el càrrec

La presidenta extremenya, María Guardiola, descarta eleccions anticipades 

La presidenta de la Junta d'Extremadura, María Guardiola, amb el fins ara únic conseller de Vox a l'executiu, Ignacio Higuero
La presidenta de la Junta d'Extremadura, María Guardiola, amb el fins ara únic conseller de Vox en l'executiu, Ignacio Higuero / Jero Morales (EFE)

L'únic conseller de Vox en el govern de la Junta d'Extremadura, Ignacio Higuero, ha anunciat este divendres que continuarà en l'executiu que encapçala María Guardiola i que deixarà el partit en els pròxims dies.

Guardiola ha comparegut en roda de premsa al costat d'Higuero, que es va afiliar a Vox quan va ser nomenat director general de Gestió Forestal, Caça i Pesca l'agost del 2023. Este dijous el conseller va assegurar que acataria "amb total lleialtat" la decisió del comité executiu nacional de la formació ultradretana.

La presidenta extremenya, que no creu que hi haja una moció de censura, ha descartat eleccions anticipades. Guardiola també ha assegurat que intentarà acabar la legislatura arribant a acords puntuals amb altres forces polítiques.

També et pot interessar

stats