Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT

Llanos Massó qualifica els futbolistes de la selecció francesa d'"imbècils milionaris elitistes"

Alguns dels jugadors han publicat comentaris en contra de l'extrema dreta després de conéixer els resultats de les eleccions d'este diumenge

La presidenta de les Corts Maria de los Llanos Massó / À Punt NTC

La presidenta de les Corts Valencianes, Llanos Massó (Vox), ha desitjat celebrar la victòria d'Espanya este dimarts en les semifinals de l'Eurocopa contra la selecció francesa, i ha qualificat els futbolistes de la selecció de Didier Deschamps d'"imbècils milionaris elitistes" que "condemnen els seus compatriotes a la inseguretat i al desastre i el celebren".

Així ho ha expressat en el seu compte personal de X després del resultat de les eleccions a França i després que alguns futbolistes de la selecció francesa hagen celebrat la victòria de l'esquerra i hagen publicat comentaris com "la victòria del poble" o "la lluita continua".

"Tant de bo el dimarts puguem celebrar la victòria d'Espanya, ja no tant pel futbol, sinó per derrotar uns imbècils milionaris elitistes que mentre ells viuen en les seues mansions condemnen els seus compatriotes a la inseguretat i al desastre i ho celebren", ha publicat Massó.

La màxima estrela de la selecció francesa i nou futbolista del Reial Madrid,  Kylian Mbappé, ja va entrar en campanya fa un parell de setmanes des de la concentració de l'equip. El davanter va ser contundent: "Estic en contra dels extrems i dels que divideixen", en referència al partit d'ultradreta Reagrupament Nacional (RN) capitanejat per Marine Le Pen. També va expressar la seua opinió el migcampista del Mònaco Youssouf Fofana que este mateix cap de setmana va qualificar de "preocupant" la possible arribada de l'extrema dreta al poder en França.

Els futbolistes de la selecció francesa celebren la seua classificació per a les semifinals de l'Eurocopa després de guanyar Portugal / Reuters