Directes
Ara en la televisió
BON DIA COMUNITAT VALENCIANA

Macarena Olona deixa la política per motius de salut

La dirigent de Vox renuncia als càrrecs en el partit i el Parlament andalús mes i mig després de les eleccions autonòmiques

La candidata de Vox a la Junta d'Andalusia Macarena Olona / Rafa González (Europa Press)

La portaveu del grup parlamentari de Vox a Andalusia, Macarena Olona, ha anunciat aquest divendres que dimiteix dels càrrecs tant a la cambra andalusa com en el partit per motius de salut. En un comunicat que ha fet públic a través de Twitter, la diputada assenyala que ha comunicat la decisió al líder de Vox, Santiago Abascal, i li manifesta "profund agraïment" per la confiança que ha depositat en ella en més de tres anys d'"esforç i dedicació" en el servei públic. 

"Ha arribat el moment de posar fi a aquesta etapa per raons mèdiques alienes a la meua voluntat", ha anunciat la dirigent de Vox, que fa menys d'un mes que havia canviat el Congrés pel parlament l'andalús. Segons explica, creia que n'hi hauria prou amb la seua voluntat, però "la salut no entén de compromisos adquirits" i ara ha d'enfrontar-se, ha explicat, a un "important repte personal, per prescripció mèdica, incompatible amb l'exposició mediàtica i l'entrega que Andalusia mereix". 

Olona afegeix que donarà "continuïtat" a la "vocació de servei públic que té" tan prompte com li siga possible, i per a això recuperarà la faena com a advocada de l'Estat.