Mazón creu que Illa comença "de la pitjor manera": "'apartheid fiscal'" i pacte amb un "supremacista d'extrema esquerra"

El president valencià carrega contra el PSOE perquè "vol consagrar" des de la Generalitat de Catalunya un "privilegi fiscal" que "perjudica greument la sanitat i els serveis públics de tots"

El president Mazón, en una imatge d'arxiu
El president Mazón, en una imatge d'arxiu / Jorge Gil (Europa Press)

El president de la Generalitat, Carlos Mazón (PP), considera que el recentment investit president del govern català, el socialista Salvador Illa, "no pot començar de pitjor manera". En este sentit, ha criticat l'"apartheid fiscal" que, a parer seu, impulsa el PSOE, així com el pacte tancat amb un "supremacista d'extrema esquerra", com ha qualificat Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

"És que no es pot començar de pitjor manera. En primer lloc, el que fa és perjudicar greument la sanitat de tots els espanyols, especialment els valencians, amb este apartheid fiscal, amb este concert fiscal i amb este privilegi fiscal que vol consagrar", ha recalcat el cap del Consell.

També ha agregat que "ha hagut de ser el Partit Socialista qui vinga a la Generalitat de Catalunya per a perjudicar greument la sanitat i els serveis públics de tots".

"I, en segon lloc, això de consagrar com a soci preferent un supremacista d'extrema esquerra com és Esquerra Republicana de Catalunya, que ens diu Països Catalans, no és començar precisament amb el millor peu, més aïna al contrari, és començar de la pitjor manera possible."

També et pot interessar

stats