Mazón: "Darrere de l'amnistia no està la pau somiada, sinó la gran vergonya del xantatge a tots els espanyols"

El president de la Generalitat ha acudit a l'acte "Una Espanya forta", celebrat a Alacant per a protestar contra la llei l'amnistia que el Congrés votarà dimarts

Carlos Mazón assisteix a Alacant a l'acte 'Una Espanya Forta', organitzat pel PP a tot el país
Carlos Mazón assisteix a Alacant a l'acte 'Una Espanya Forta', organitzat pel PP a tot el país / À Punt
27 de gener 2024 - 14:54

El president de la Generalitat i del PPCV, Carlos Mazón, ha assistit a l'acte "Una Espanya forta", celebrat a Alacant i organitzat pel PP arreu de l'estat espanyol per a escenificar la signatura multitudinària d'una manifest dels 3.000 alcaldes i alcaldesses populars "per la igualtat de tots els carrers, de tots els pobles i de tots els ciutadans d'Espanya".

A la cita, la vespra de la manifestació convocada pel PP a Madrid en contra de la llei d'amnistia, han acudit el president de la Diputació, Toni Pérez, l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, i el secretari general dels populars, Juanfran Pérez, entre altres.

Mazón ha assegurat que aquest dissabte "s'alcen els alcaldes i alcaldesses del PP en tot el país contra l'Espanya de primera i de segona, contra la vergonya del xantatge permanent". El president de la Generalitat ha manifestat que ha arribat el moment de "lluitar contra una Espanya que distingeix un terrorisme millor que un altre. Cada vegada la sorpresa, la vergonya i l'atac a la Constitució són més grans", ha mantingut.

"El Partit Popular està ací per a treballar per la Constitució i defensar els nostres valors i la igualtat. Per a dir que darrere de l'amnistia no està la pau somiada, sinó la gran vergonya del xantatge a tots els espanyols", ha insistit, i ha conclòs assegurant que els populars són l'alternativa al govern d'Espanya.

Per la seua banda, Toni Pérez, ha declarat que "el carrer està en contra de tot el que s'està fent perquè aquells que volen trencar Espanya se n'isquen amb la seua".

Els alcaldes i alcaldesses de la província de València i Castelló també s'han concentrat per a signar el manifest contra l'amnistia.

Els alcaldes i alcaldesses del PP de la província de València signen un manifest contra l'amnistia
Els alcaldes i alcaldesses del PP de la província de València signen un manifest contra l'amnistia / PP
Els alcaldes i alcaldesses del PP de la província de Castelló signen un manifest contra l'amnistia
Els alcaldes i alcaldesses del PP de la província de Castelló signen un manifest contra l'amnistia / PP

També et pot interessar

stats