Mazón dona el seu suport a Feijóo per a liderar el PP

El president del PPCV augura que en la futura direcció hi haurà "un pes específic valencià important"

Imatge d'arxiu de Casado i Mazón en la clausura de la convenció nacional del PP celebrada a València
Imatge d'arxiu de Casado i Mazón en la clausura de la convenció nacional del PP celebrada a València / Jorge Gil (Europa Press)

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha assegurat que en la reunió entre el líder del PP, Pablo Casado, i els barons territorials va fer costat al gallec, Alberto Núñez Feijóo, i ha confiat que prendrà "les decisions que estime oportunes". A més, ha augurat que en la futura direcció hi haurà "un pes específic valencià important".

"El partit ja té un full de ruta", ha declarat en una manifestació del sector agrari a València. Mazón ha destacat que en la reunió a Génova convocada per Casado va demanar el suport d'altres barons perquè Feijóo "fera un pas avant", encara que ha remarcat que serà ell qui prenga aquesta decisió.

Per tant, el PP valencià, els líders del qual escenificaven abans una lleialtat absoluta a Pablo Casado i Teodoro García Egea, ha canviat de rumb. Cal recordar que la direcció nacional liderada per Pablo Casado va aplanar el camí de Carlos Mazón a la presidència regional després de sacrificar Isabel Bonig.

Representació valenciana al congrés

Sobre la representació del PPCV en el congrés, ha assenyalat que "és possible que hi haja més" de dos representants, com va avançar aquest dijous la seua número dos, M. José Catalá. "Volem que la quota valenciana siga important, ho vaig dir a Madrid i ho reitere", ha recalcat.

El també president de la Diputació d'Alacant ha defes que la Comunitat Valenciana "no és qualsevol cosa i és prioritària per a tot el Partit Popular", a més d'augurar que aquest pes específic es veurà "prou prompte". Així, encara que no ha volgut entrar en noms ha confiat que "tot anirà molt bé" i el PP solucionarà la seua crisi amb l'eixida de Casado.

El futur de González Pons

Respecte a si González Pons podria substituir García Egea com a secretari general del PP, Mazón s'ha limitat a destacar que l'eurodiputat serà ratificat com a president del comité organitzador del congrés del PP en la junta directiva de la setmana que ve i s'ha mostrat "molt content" per això. "El futur es decidirà en el congrés", ha resolt.

També et pot interessar

stats