Mazón exigeix "la retirada immediata" d'un cartell penjat a Barcelona que fa referència als Països Catalans

El missatge l'ha penjat Arran, les joventuts de la CUP, que li han desitjat "bona sort" al president del Consell en les seues exigències

Cartell d'Arran en què es fa referència als països catalans
Cartell d'Arran en què es fa referència als Països Catalans / @carlos_mazon_

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha exigit a les autoritats catalanes la "retirada immediata" d'un cartell que al·ludeix als Països Catalans, penjat per l'organització Arran, les joventuts de la CUP, al barri de Gràcia de Barcelona, en considerar que es tracta d'un "insult supremacista".

"Exigisc a les autoritats catalanes la retirada immediata d'aquest insult supremacista. Els 'països catalans' ni existeixen ni existiran. Si no respecteu el nostre Estatut no respectarem el vostre. Serà així de senzill. A la Comunitat no ens agenollem", ha afirmat en un missatge en la seua xarxa social X.

Al cartell de l'organització Arran es pot llegir: "Benvingudes a l'avinguda de Gràcia. Això no és Espanya, som Països Catalans". El missatge s'ha penjat en el context de les festes del popular barri barceloní, que se celebren del 15 al 21 d'agost.

L'organització Arran ha respost a Mazón amb el missatge en la seua xarxa social X: "Bona sort amb l'exigència a les autoritats catalanes! I si ho fas en valencià, millor. Que així ens entenem tots, que per alguna cosa compartim una llengua".

També et pot interessar

stats