Mazón prepara una cimera amb Ayuso amb el port de València com a epicentre

El president del Consell rebutja que el govern en funcions del PSOE i Unides Podem siga "l'excusa" per a no desbloquejar l'ampliació i agraeix el suport del president de Ports de l'Estat

Port de València
Port de València / Arxiu

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha avançat que el pròxim 12 de desembre compartirà una cimera a Madrid amb la presidenta regional, Isabel Díaz Ayuso, en la qual parlaran de la millora de les relacions entre les dues comunitats "amb l'epicentre del port de València com a principal port d'Espanya".

Mazón ha tornat a reivindicar la necessitat de desbloquejar l'ampliació del port de València i ha rebutjat que l'"excusa" per a no fer-ho siga que el govern està en funcions quan és un assumpte que afecta el PIB espanyol.

Així, ha afirmat que continua "tement" que el govern "paralitze o desbarate l'ampliació", encara que ha assegurat que la seua relació amb el president de Ports de l'Estat, Álvaro Rodríguez, és "bona" i li ha agraït que "diga públicament que està a favor i està lluitant perquè siga una realitat".

Per contra, ha retret al "sanchisme valencià" que la setmana passada s'abstinguera en la votació d'una iniciativa del PP en les Corts per a exigir que es desbloquege l'ampliació. "El PSPV ha consumat la seua traïció al projecte més important de la Comunitat Valenciana", ha denunciat.

El PSPV ha consumat la seua traïció al projecte més important de la Comunitat Valenciana.

Respecte al corredor mediterrani, Mazón ha exigit que els partits de Catalunya "no perden l'interés" a secundar-lo ara que "la part catalana ja està acabada" i ha enaltit la labor de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) reivindicant aquesta infraestructura.

En matèria empresarial, ha mostrat el seu optimisme perquè "un bon nombre d'empreses està tocant les portes de la Comunitat Valenciana" des que va prendre possessió el nou Consell, encara que ha remarcat que pretén ser caut i no dirà "acords que no es poden filtrar".

També et pot interessar

stats