Directes
Ara en la televisió
ESCOLA D'INFERMERIA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR

Mazón s’acomiada de la Diputació entre aplaudiments i amb moltes ganes de mamprendre la nova etapa

Ha destacat que deixa la institució provincial “amb deute zero” i després d'una inversió que ha titllat d’”històrica”

El futur president de la Generalitat, Carlos Mazón, abans de cessar com a president de la Diputació d'Alacant. / Joaquín P. Reina (Europa Press)

El pròxim president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha cessat aquest dimecres entre aplaudiments com a president de la Diputació d'Alacant, una institució que diu que deixa “amb deute zero” i després d'una inversió que ha titllat d’"històrica", amb més de 1.757 milions d'euros mobilitzats durant els últims quatre anys.

En una roda de premsa en què ha fet balanç de la seua gestió durant els últims quatre anys, Mazón ha reivindicat haver defensat “aferrissadament” els alacantins i ha ressaltat que prova d'això són “les accions judicials” que ha posat en marxa per a fer costat als agricultors alacantins en defensa del transvasament Tajo-Segura. “Abandone la Diputació, però mai abandonaré la província d'Alacant, que em fa estar molt orgullós de ser un valencià nascut a Alacant”, ha ressaltat.

Així mateix, ha assegurat que té “moltes ganes” de posar en marxa el seu nou projecte perquè el seu caràcter li impedeix “estar assegut esperant en un sofà”. Mazón ha incidit en les ganes i en la “il·lusió” que té per començar aquest nou projecte i ha sostingut que té “la major de les predisposicions” davant les pròximes setmanes.

Ha defensat que en deixar la Diputació estarà concentrat “al “cent per cent” en el futur, i que no és l'únic perquè hi ha diversos companys de la corporació que aquest dimecres també tenen un ple d'investidura”. El líder dels populars valencians, ha acabat assegurant que seguirà “defensat Alacant” allà on vaja.

l’Alacantí