Mazón veu Vox en "en el bon camí" per a un govern "constitucional" de Feijóo

El president de la Generalitat creu que Abascal ha fet "un planejament assenyat i responsable cap al que necessita Espanya"

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, aquest dilluns a Elx
El president de la Generalitat, Carlos Mazón, aquest dilluns a Elx / À Punt

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha qualificat de "responsable" la decisió de Vox de secundar sense condicions la investidura d'Alberto Núñez Feijóo, i ha incidit en el fet que va "en el bon camí" per a aconseguir l'objectiu d'un govern "constitucional" presidit pel líder nacional del PP.

En declaracions als periodistes després d'una visita institucional a l'Ajuntament d'Elx, dirigit pel també popular Pablo Ruz al capdavant d'un bipartit amb Vox, Mazón ha assenyalat que el partit de Santiago Abascal ha fet "un planejament assenyat i responsable cap al que necessita Espanya, que és un govern constitucional presidit per Alberto Núñez Feijóo".

"M'alegre molt de l'actitud responsable per part de Vox, perquè crec que avança pel bon camí", ha continuat el cap del Consell valencià, qui ha apostat per la responsabilitat "i no un altre camí" per a "resoldre una situació que, en cas de no eixir bé, li pot vindre molt malament a Espanya i, especialment, a la Comunitat Valenciana, que és la meua prioritat".

Com ha fet des del 23J, Mazón ha recalcat el seu suport a les opcions de Núñez Feijóo perquè és qui "té tot el mereixement per haver guanyat les eleccions" i per encarnar "la serietat d'un projecte constitucional per a Espanya i ser, per descomptat, la millor opció que té la Comunitat Valenciana".

Ha manifestat que el socialista Pedro Sánchez representa la negació de l'aigua que "mereix" la comunitat, un millor finançament i també l'alentiment de les obres del corredor mediterrani enfront d'un líder del PP que "es compromet" amb aquestes tres prioritats del territori valencià.

També ha recordat que durant els dos últims anys, la província d'Alacant és l'última en les inversions dins dels pressupostos generals de l'Estat (PGE), una cosa a la qual Feijóo va prometre que es comprometia a revertir. "Entre Feijóo i Sánchez no hi ha color: Feijóo", ha postil·lat.

També et pot interessar

stats