Morant assegura que el PSOE "farà el possible" per investigar Feijóo i Ayuso

El PP acusa Pedro Sánchez de crear una "falsa tapadora" per a ocultar corrupció

Diana Morant durant la seua visita a Xàtiva este divendres
Diana Morant durant la seua visita a Xàtiva este divendres / Europa Press

La ministra de Ciència, Innovació i Universitats i secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant, ha assegurat que el PSOE farà tot el possible per a investigar els casos que afecten l'entorn del president del PP, Alberto Núñez Feijóo, i de la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso.

Morat s'ha mostrat així durant la seua visita a la Fira de Xàtiva (la Costera) quan li han preguntat per les accions parlamentàries i judicials anunciades pel PSOE perquè s'investiguen els contractes de la Xunta de Galicia a una empresa dirigida per la germana de Feijóo i les comissions pagades a Alberto González Amador, parella d'Ayuso.

Morant ha assegurat que el seu partit feia temps que estava "darrere d'indicis de sospita" d'estos casos, però l'únic que ha rebut ha sigut una "piconadora" per part de les institucions governades pel PP i un "bloqueig" perquè no es puga fer cap classe d'investigació.

"Quina contribució i quin paper té la germana del senyor Feijóo com a directiva d'una empresa que rep estes adjudicacions per part de la Xunta de Galícia?", s'ha preguntat la dirigent socialista.

Declaracions als mitjans de Carmen Fúnez, vicesecretària d'Organització del Partit Popular
Declaracions als mitjans de Carmen Fúnez, vicesecretària d'Organització del Partit Popular / EFE

Per la seua part, el PP ha acusat el PSOE d'inventar-se una "falsa tapadora" per a ocultar la corrupció que té atrapat el president del govern, Pedro Sánchez. "Quan algú acorralat per la corrupció, com Sánchez, inventa falses tapadores com la que hui estem vivint per a intentar ocultar els seus negocis i els negocis de la seua família", ha dit la vicesecretària de l'organització del PP, Carmen Fúnez.

Fúnez ha recordat que el cap de l'executiu haurà de donar explicacions en la comissió d'investigació del Senat, en una compareixença per a la qual no hi ha data, sobre les seues reunions amb empresaris o els acords de la seua dona.

També et pot interessar

stats