Morant no confirma si es presentarà a les primàries del PSPV

La ministra de Ciència només manté que ajudarà el partit a ser l'"alternativa de govern i esperança"

La ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, aquest dijous a Elda
La ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, aquest dijous a Elda / À Punt

La ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, ha sostingut que ajudarà el PSPV perquè siga "alternativa de govern i esperança per a la Comunitat Valenciana", però no ha confirmat si es presentarà a les primàries per a liderar els socialistes valencians.

Així s'ha expressat la ministra aquest dijous en declaracions als mitjans de comunicació a Elda quan li han preguntat si té previst presentar-se a les primàries del partit després del pas al costat de Ximo Puig, un procés de renovació orgànic per al qual encara no hi ha data.

Sobre aquest tema, Morant ha subratllat que, com a militant del PSPV i ministra, té previst aportar des del seu lloc "tot el necessari" per a un procés en què creu que els socialistes valencians han d'eixir amb "un projecte fort que represente l'ambició de tots els ciutadans progressistes de la Comunitat Valenciana, que estan veient com en el govern tenen un PP i Vox amb polítiques d'involució".

"Ho faré com a ministra, ja ho estem fent. El govern d'Espanya serà el dic de contenció de les polítiques i del retrocés ací, a la Comunitat Valenciana, i també el PSPV vol ser l'alternativa de govern i d'esperança", ha emfatitzat.

Així mateix, Morant ha apuntat que el PSPV la tindrà "sempre per al necessari", que considera que és conformar un "projecte il·lusionant" que incloga l'"ambició" de la societat progressista valenciana. "Què necessiten els ciutadans progressistes de la Comunitat Valenciana? El govern d'Espanya del seu costat, que el tenen; i necessiten un PSPV que siga una alternativa a la Comunitat Valenciana, i jo ajudaré perquè l'alternativa es conforme", ha resolt.

També et pot interessar

stats