Directes
Ara en la televisió
XINO XANO

Morant (PSPV): "Exigim que el PP trenque amb Vox per dignitat, sense condicions"

La secretària general del PSPV-PSOE ha remarcat que la seua formació "no pot donar suport a un PP que es dedica a retallar drets als ciutadans"

La secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant, a les Corts / À Punt NTC

La secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant, ha exigit al PP este dijous que "trenque amb Vox per dignitat, sense condicions", en relació a les amenaces de la formació de Santiago Abascal d'acabar amb els cinc governs de coalició autonòmics amb els populars. Morant ha assegurat que ambdós partits "competeixen per a veure quin és més ultra" i en el cas dels menors migrants no acompanyats, "quin és més insolidari".

La líder socialista ha remarcat que la seua formació “no pot donar suport a un PP que es dedica a retallar drets als ciutadans”. Morant també ha parlat d'una "indefinició" per part del Partit Popular, a qui ha acusat de no ser un partit d'estat per "abraçar la ultradreta". En esta línia, ha contraposat la seua política de pactes amb el cordó sanitari que s'ha aplicat a l'extrema dreta francesa en les darreres eleccions legislatives.

Pel que fa a la possibilitat d'un avançament electoral al nostre territori, Morant ha emfasitzat que "el PSPV és l'alternativa real de govern al senyor Mazón i al govern més radical de la història de la Comunitat Valenciana, estem preparats".