Muñoz (PSPV) aposta per un congrés constructiu en el qual "sempre" decidisquen els militants

"Tots estem a la disposició del partit", ha asseverat, sense voler decantar-se públicament per cap possible candidat

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i el secretari de l'Organització, José Muñoz
El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i el secretari de l'Organització, José Muñoz / Jorge Gil (Europa Press)

El secretari d'Organització del PSPV, José Muñoz, ha mostrat la seua voluntat que el pròxim congrés del partit per a renovar la direcció siga "tranquil i constructiu", a més de garantir que "la proposta sempre vindrà de la mà dels militants".

"Tots estem a la disposició del partit", ha asseverat, sense voler decantar-se públicament per cap possible candidat.

Així s'ha posicionat sobre l'executiva dels socialistes valencians del pròxim dilluns, una cita que proposarà l'ordre del dia del comité que alhora convocarà el congrés extraordinari del qual eixirà el relleu de Ximo Puig al capdavant del PSPV.

Muñoz ha remarcat que no hi ha un calendari marcat pel reglament del partit per ser un congrés extraordinari. A més, no ha volgut entrar en si serà després de les eleccions gallegues del 18F ni en la possibilitat que hi haja o no primàries per "respecte" a l'executiva, en ser preguntat per si es proposarà la ministra de Ciència, la valenciana Diana Morant.

El que sí que ha deixat clar és que espera que siga "un bon congrés" perquè el Consell que encapçala Carlos Mazón (PPCV) al costat de Vox siga "un breu parèntesi" i el PSPV puga tornar a governar dins de tres anys.

"El bloc progressista no va aconseguir la Generalitat per 38.000 vots", ha recordat respecte a les eleccions del 28M.

Per a això ha cridat a "aprofitar el moment en el qual està el Partit Socialista", a construir "bons lideratges col·lectius", a actualitzar el projecte del PSPV i que el procés de renovació siga "constructiu per a poder arribar a la Generalitat en 2027".

També et pot interessar

stats