Ofensiva "sense quarter" de Feijoó, amb petició de compareixença de Sánchez i instruccions per a anar als tribunals

El líder del PP realitzarà una campanya contra els acords del PSOE amb Junts i avança un nou acte de protesta a Madrid el pròxim 28 de gener

Feijóo aquest dijous a la seu del PP
Feijóo, aquest dijous a la seu del PP / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
11 de gener 2024 - 14:19 Actualitzat: 11 de gener 2024 - 20:16

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat aquest dijous que realitzaran una ofensiva "sense quarter" contra els acords del PSOE amb Junts. Feijóo ha indicat als serveis jurídics del partit que els analitzen "fins a l'última coma" per a posar-los "límit" en els tribunals. També ha ordenat registrar la compareixença del president del govern, Pedro Sánchez, perquè done compte d'ells.

Durant una roda de premsa, Feijóo ha subratllat que defensaran la igualtat, solidaritat i unió dels espanyols mitjançant una "ofensiva política, social i judicial sense quarter i sense descans". El cap de l'oposició ha anunciat a més que el pròxim 28 de gener el PP tornarà a eixir a carrer a Madrid en un acte per a dir "alt i clar" que al país "no l'extorsiona ningú".

Sánchez demana al PP que abandone la seua oposició "destructiva" 

Per contra, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha demanat als partits que van rebutjar els reials decrets, com el PP, que reconsideren l'estratègia i abandonen la seua "oposició destructiva", i els ha garantit que si ho fan comptaran amb la seua plena disposició per a arribar a acords. Sánchez ha fet aquesta petició en la seua intervenció en les jornades "Spain Investors Day" celebrades a Madrid.

El cap de l'executiu ha fet referència a la importància de les reformes que es van aprovar la passada legislatura, com la laboral i la de les pensions, i ha assegurat que en aquesta nova etapa pretén seguir per la mateixa senda. Es tracta, ha explicat, d'aprovar noves mesures que seguisquen eixe camí i "amb l'afany determinat de forjar grans acords entre diferents" per a avançar més en drets i continuar modernitzant l'economia.

També et pot interessar

stats