Óscar Puente destitueix el president d'Adif, el valencià Ángel Contreras

El Ministeri de Transports assegura que amb la destitució busca “impulsar la gestió de l’empresa”

El fins ara president d'Adif, Ángel Contreras Marín
El fins ara president d'Adif, Ángel Contreras Marín / Alberto Ortega (Europa Press)

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, ha destituït el president d'Adif, Ángel Contreras, amb l'objectiu d'"impulsar la gestió de l'empresa", segons han confirmat fonts governamentals.

Esta destitució es produeix després d'algunes altres dutes a terme pel ministre en els últims mesos per l'auditoria relacionada amb el cas Koldo, encara que des del ministeri remarquen que la destitució del president no hi té relació. No obstant això, Contreras feia menys d'un any que estava en el càrrec, quan amb l'arribada de Puente al ministeri van substituir l'anterior presidenta, María Luisa Domínguez.

Nascut a Torrent en 1975, Contreras és enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de València i compta amb diversos cursos de postgrau de construcció i manteniment d'infraestructures ferroviàries. Al llarg dels seus 23 anys de carrera professional dedicada al transport ferroviari, ha participat de manera activa en tots els processos involucrats en l'execució i manteniment d'esta mena d'infraestructures.

Pel que fa a projectes i assistències tècniques en obra, ha participat en l'execució d'obres com el soterrament de la línia de metro València als voltants d'Alboraia, la línia del tramvia a Burjassot i en les obres d'alta velocitat entre València i Xàtiva.

També et pot interessar

stats