Pérez presenta una candidatura a les primàries de Podem que integra renovació i experiència

Avança que el seu equip, integrat per gent jove i per gent amb experiència, pretén obtindre representació en les Corts i formar un govern progressista

María Teresa Pérez, segona per l'esquerra, amb l'equip que integra la seua candidatura a les primàries de Podem
María Teresa Pérez, segona per l'esquerra, amb l'equip que integra la candidatura a les primàries de Podem / À Punt NTC

La secretària d'Acció Institucional i coportaveu de Podem, María Teresa Pérez, que opta a les Primàries de Podem per a liderar la formació a la Comunitat Valenciana, com va avançar en À Punt, ha presentat aquest dimecres la candidatura. El procés de primàries acaba el 2 de febrer.

Pérez ha presentat un equip que, com ha assegurat, està integrat per gent jove, però també “per gent amb experiència”, en referència a aquells membres que han sigut regidors, diputats i persones amb experiència en la gestió pública, com ha detallat ella mateixa. “El 80% de la candidatura són cares noves”, apuntava.

"Parlant clar" és el lema de la candidatura de Pérez, que es marca com a objectiu tornar a les Corts per a reconstruir un govern progressista que siga, fins i tot, “més fort i transformador que el govern del Botànic”, del qual la formació va formar part.

En declaracions a À Punt, María Teresa Pérez apuntava que el seu equip "no té por d'enfrontar-se als poderosos", encara que és conscient que, primer de tot, "cal enfortir l’organització". 

També et pot interessar

stats