Piquer (Més-Compromís): "Volem representar la majoria social i ser un instrument útil que impulse el canvi i expulse la dreta"

La secretària general de Més-Compromís ha explicat en ‘Les notícies del matí’ les seues intencions després de la reelecció al capdavant del partit, una de les tres peces de la coalició valencianista 

La secretària general de Més-Compromís, Amparo Piquer
La secretària general de Més-Compromís, Amparo Piquer / À Punt NTC

Amparo Piquer ha revalidat la secretaria general de Més-Compromís (l'antic Bloc), una de les tres formacions que integren la coalició valencianista, juntament amb Iniciativa del Poble Valencià i els Verds. Amb un 53% dels suports —61 vots de diferència respecte de la suma de les candidatures alternatives—, però amb la convicció que de "l'exercici de participació i democràcia interna" del congrés del cap de setmana, el partit eixirà més reforçat.

"Treballarem per tots i totes i representarem a totes i tots del partit", ha manifestat Piquer en À Punt en la primera entrevista després de la reelecció del càrrec que va assumir arran de la marxa d'Àgueda Micó com a diputada al Congrés. Durant la intervenció, Piquer ha volgut "fer valdre" el resultat de les candidatures alternatives —liderades per Mònica Àlvaro i David González— i ha subratllat la condició de "companys" amb molt a dir en el futur del partit.

"L'executiva ve a treballar pel partit i pel país. No sobra ningú, totes les mans són importants, i esta executiva sabrà llegir els resultats i treballar amb tot el que ve per davant", ha explicat la secretària general de Més. La direcció que lidera formarà tàndem amb el síndic Joan Baldoví, president del partit i a qui ha definit com "un referent polític i personal".

"Plantar cara" a la dreta

La militància ha avalat amb el 75% dels vots el programa polític de la candidatura de Piquer, Guanyar el País, que definirà l'acció del partit els pròxims anys. La secretària general anticipa que a través de Més, Compromís "ha d'estar a l'altura i plantar cara" a una dreta "que està atacant tot el que és important per als valencians al nostre país, com els serveis públics, la llengua o la censura a la cultura".

"Volem representar la majoria social dels valencians i treballarem perquè Compromís siga l'instrument útil i puguem impulsar el canvi i fer fora la dreta de les institucions i ajuntaments", ha subratllat Piquer a la ràdio d'À Punt.

També et pot interessar

stats