El popular Toni Pérez, alcalde de Benidorm, presidirà la Diputació d'Alacant

Serà el sisé president de la Diputació consecutiu del PP, després de Julio de España, José Joaquín Ripoll, Luisa Pastor, César Sánchez i Carlos Mazón

Mazón i Pérez, en una imatge d'arxiu
Mazón i Pérez, en una imatge d'arxiu / Diputació d'Alacant

El president del PP a la província d'Alacant i alcalde de Benidorm des del 2015, Toni Pérez, es convertirà durant aquest mes de juliol en president de la Diputació per al període 2023-2027 i rellevarà així Carlos Mazón, que passarà a ser president de la Generalitat. Així s’ha confirmat aquest dijous de vesprada en la reunió que la junta directiva provincial del PP manté a hores d’ara a la capital alacantina.

Pérez (Benidorm, 1968), llicenciat en Relacions Laborals per la Universitat d'Alacant, és regidor electe pel PP a Benidorm des del 1995, va ser portaveu en l'oposició del 2009 al 2015 i alcalde des de fa huit anys, una activitat que ha compaginat des de juny del 2021 amb la presidència del PP a la província d'Alacant.

Pérez serà el sisé president de la Diputació consecutiu del PP, després de Julio de España, José Joaquín Ripoll, Luisa Pastor, César Sánchez i Carlos Mazón, un lloc que mantenen des del 1995 i que en aquest mandat tindrà majoria absoluta del PP.

El PP, que amb el suport de Ciutadans ha presidit la institució provincial durant el passat mandat de Mazón, en aquest nou període tindrà 16 dels 31 diputats –i per tant, majoria absoluta– per haver obtingut dos diputats més que en les passades eleccions. En l'oposició tindrà el PSPV-PSOE, amb 13, i Vox, que entra amb 1, la mateixa xifra que Compromís.

També et pot interessar

stats