El portaveu de Sumar advoca per no "apurar els terminis" de la investidura

Ernest Urtasun assegura que hi ha un avanç en les negociacions amb Junts i Esquerra Republicana

Ernest Urtasun, de Sumar, en una roda de premsa de fa uns dies
Ernest Urtasun, de Sumar, en una roda de premsa de fa uns dies / Eduardo Parra (Europa Press)

El portaveu de Sumar, Ernest Urtasun, ha apostat aquest dimecres per no "apurar els terminis" de la investidura del president en funcions i candidat del PSOE a la reelecció, Pedro Sánchez, i ha afegit que veu un avanç en la negociació amb Junts i Esquerra Republicana, formacions necessàries perquè el candidat socialista resulte escollit com a president.

En declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit que "el diàleg amb les forces polítiques que han de donar suport avança”. “Són coneguts els termes en els quals estem parlant, particularment amb Junts i Esquerra Republicana”, ha afegit el portaveu de Sumar.

“El missatge principal que volíem llançar és que la ciutadania sàpia que si aquest govern ix investit tindrà una agenda social forta”, ha explicat en referència a l'acord programàtic que aquest dimarts van presentar el PSOE i Sumar.

Quan li han preguntat per les declaracions de la ministra d'Igualtat en funcions, Irene Montero, qui va assegurar que Podem no tenia detall de l'acord, ha respost que el secretari d'Estat de Drets Socials i negociador de Sumar, Nacho Álvarez, ha estat "en contacte permanent amb totes les formacions".

També ha confiat que la coalició de Sumar continue avant i que els partits que la conformen no estiguen tot el dia pensant en les seues "baralles de partit", sinó que miren cap avant i siguen capaços de resoldre els problemes.

També et pot interessar

stats