Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA

El PP convoca una reunió d'urgència este diumenge per les últimes informacions del cas Koldo

El partit ha assegurat en un comunicat que es convoca la reunió "de manera extraordinària a causa de la gravetat de la situació"

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El president popular, Alberto Núñez Feijóo, ha convocat este dissabte una reunió d'urgència amb el comité de direcció del partit per a valorar les últimes informacions respecte al cas Koldo.

En una nota compartida als mitjans, els populars han informat que la reunió se celebrarà diumenge a les 11:00 hores a la seu nacional del PP "de manera extraordinària i a causa de la gravetat de la situació". Després de la reunió del comité de direcció, la secretària general del partit, Cuca Gamarra, oferirà una roda de premsa.

En el comunicat, el PP enumera algunes de les qüestions que l'han portat a convocar al comité de direcció, com les "mentides flagrants del president del govern sobre l'arribada a Espanya d'una vicepresidenta de Maduro que negociava la compravenda de lingots d'or amb l'entorn més pròxim del secretari d'Organització dels socialistes".

El PP parla també d'"empresaris que porten bosses de diners a la seu del PSOE", "diners públics que paguen l'acompanyament d'una tal Jessica a l'home fort del PSOE", o de "comissionistes que regalen xalets al ministre de Transports i paguen el pis a la seua parella".

A més, es refereix a guàrdies civils "comprats pel porter d'un prostíbul ascendit a principal assessor d'un dels ministeris amb més pressupost del govern d'Espanya".

Cita també la presidenta del Congrés, Francina Armengol, "la confiança de la qual amb els capitostos de la trama era tal que tenien permís per a referir-se a ella com a 'carinyo'" i expresidents autonòmics "que hui són autoritats de l'Estat i que enviaven a persones ara empresonades el telèfon dels seus consellers de Sanitat perquè feren pagaments a una trama corrupta".

Cas Koldo