El PP demana al govern central que "pose el turbo" a les obres del corredor mediterrani

El diputat Joserra González de Zárate reclama que és "una infraestructura clau per al desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana"

Corredor mediterrani
Foto d'arxiu d'una via del corredor / À Punt NTC

El PPCV ha demanat al govern de Pedro Sánchez que "pose el turbo" a les obres del corredor mediterrani davant de "l'incompliment" dels terminis per part de l'executiu socialista.

Així ho ha assenyalat el portaveu d'Obres Públiques del grup popular a les Corts, Joserra González de Zárate, qui ha expressat hui la seua "profunda preocupació i descontent davant els continus retards i la falta de compliment en la planificació de les obres del corredor".

Malgrat que es tracta "d'una infraestructura clau per a la competitivitat i el desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana i de tot Espanya", el govern "no deixa de posar-li obstacles al progrés valencià", segons assenyalen des del PP.

Els últims informes revelen que nombroses obres i trams "no avancen segons el promés per l'executiu central", que una vegada més "oblida les inversions que la Comunitat Valenciana necessita i reclama des de fa temps", ha defensat González de Zárate.

"L'execució general de les obres està lluny de complir els últims terminis promesos malgrat els avanços en certs trams", i ha citat entre els "retards més significatius" la finalització de l'accés al port de Sagunt, la connexió d'Almussafes amb el port de València i la segona fase del soterrament de Múrcia, ajornat des del 2023.

També et pot interessar

stats