Directes
Ara en la televisió
ESCOLA D'INFERMERIA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR

El PP demana a Yolanda Díaz mesurar les paraules per demanar retirar la investidura de Feijóo

Bendodo destaca que Feijóo anteposarà els interessos dels espanyols als del PP, un partit que està "disposat a desgastar-se per Espanya", enfront de Sánchez, que "desgastarà Espanya a costa d'intentar ser president"

El coordinador general del Partit Popular, Elías Bendodo, aquest dimecres a València / À Punt

El coordinador general del Partit Popular, Elías Bendodo, ha demanat a la vicepresidenta en funcions del govern i líder de Sumar, Yolanda Díaz, que "mesure les paraules" per la responsabilitat del seu càrrec i que pense el que diu abans de parlar.

Des de València, Bendodo ha respost així a Díaz, que ha considerat que "el millor que podria fer" el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, és "retirar" la seua investidura "perquè ja es veu que no té cap majoria i que només compta amb el suport de Vox".

El dirigent popular ha manifestat que vivim en un país lliure on tot el món pot dir el que pensa, però el càrrec de vicepresidenta "l'obliga a pensar el que diu", ha assegurat en la plaça de l'Ajuntament de València, on ha visitat el World Paella Day Cup.

Ha afirmat que Feijóo afronta una investidura dimarts que ve en la qual anteposarà els interessos dels espanyols als del PP, un partit que està "disposat a desgastar-se per Espanya", enfront de Pedro Sánchez, que "desgastarà Espanya a costa d'intentar ser president".

El PP, ha assegurat, "no anirà a una subhasta a l'engròs" a veure qui aconsegueix la investidura perquè si consisteix a "haver de desgastar Espanya", no guanyarà la investidura perquè Espanya "està per damunt d'això".

Sánchez, per part seua, "farà tot el que tinga a l'abast per a seguir assegut en la butaca de la Moncloa".

Per la qual cosa, al seu parer, les dues opcions que hi ha la setmana pròxima són un govern del Partit Popular "amb ministres només del Partit Popular" o un acord de 24 partits —si se sumen els 18 partits integrats a Sumar i els cinc independentistes nacionalistes secesionistes—: "Uns demanant vicepresidències, altres amnisties, altres referèndum, altres pressupost, uns altres, demanant ministeris", ha dit.

Aquest últim seria "ingovernable", i a això s'afegiria que Sánchez faria "uns territoris de primera i altres de segona", la qual cosa "trencaria la unitat del nostre país, la concòrdia i la convivència".

El PP acudeix a la investidura, ha insistit, "amb les idees clares i els límits marcats que coneixen el conjunt dels espanyols" i amb un "projecte" de govern en solitari que permeta reactivar normes que fa dos anys que estan "obsoletes" i els sis pactes d'Estat que ha proposat, i a partir d'ací, es convocarien eleccions d'ací a dos anys.

Eleccions 23J