El PP ja ha començat a negociar amb el PSPV la renovació dels òrgans estatutaris

Pérez Llorca espera que el PSPV estiga a l'altura i diu que els socialistes ja no tenen excuses perquè Vox ja no està en el govern, i els ha comparat al partit d'Abascal per la seua "dependència de Madrid"

Entrevista a Juanfran Pérez Llorca en 'Les notícies del matí'

El Partit Popular ja ha començat a negociar amb el PSPV la renovació dels òrgans estatutaris i es reunirà prompte amb Compromís i Vox. Ho ha desvelat el síndic popular, Juanfran Pérez Llorca, en una entrevista en Les notícies del matí.

Llorca espera que el PSPV estiga a l'altura i diu que els socialistes ja no tenen excuses per a pactar la renovació dels òrgans estatutaris.

"En els òrgans estatutaris cal afrontar una renovació i, si no s'afronta, al PSOE ja li ha caigut la careta perquè deia que no ho feia perquè estava Vox en el govern, ara no està Vox i, si no ho fa, queda evident que està intentant bloquejar l'activitat legislativa".

En els òrgans estatutaris cal afrontar una renovació i, si no s'afronta, al PSOE ja li ha caigut la careta perquè deia que no ho feia perquè estava Vox en el govern, ara no està Vox i, si no ho fa, queda evident que està intentant bloquejar

En la seua opinió, el PP "ha superat més" no tindre a Vox en el govern que el PSPV. "Encara estan en xoc de veure que el PP governarà en minoria la Comunitat Valenciana i continuen amb un discurs que ja haurien d'haver canviat".

Llorca compara el PSPV amb Vox per la seua dependència de Madrid

El portaveu del PP a les Corts també ha volgut llançar un avís als socialistes, als quals ha arribat a comparar amb Vox per la seua dependència, de Madrid. "La forma que tenen de funcionar Vox i el PSPV és igual, les decisions es prenen a Madrid i ací s'apliquen" i, per això, no descarta "guerres internes".

"Ara ve el mes d'agost i el PSPV, que és similar a Vox, ha de consultar a Madrid i espere que al setembre es renoven els òrgans estatutaris i també els noms del consell d'administració d'À Punt".

Pérez Llorca també ha parlat dels pròxims pressupostos de la Generalitat per al 2025 ara que Vox ja eixit del Consell.

El síndic popular no descarta ni negociar-los amb oposició ni prorrogar-los, i en tot cas, el que sí que descarta és l'avançament electoral.

Un mes de setembre en què ha dit que "el debat de l'estat de la comunitat marcarà les pautes a seguir".

L'estratègia és parlar i dialogar perquè en política hi ha moltes coses que ens uneixen que són necessàries per a millorar la Comunitat Valenciana

El nou síndic del grup parlamentari popular arriba a este càrrec, ha dit, amb l'objectiu de buscar acords després que el seu partit ha decidit governar en minoria, ja que el govern de Mazón "en l'ADN té el diàleg".

"L'estratègia és parlar i dialogar perquè en política hi ha moltes coses que ens uneixen que són necessàries per a millorar la Comunitat Valenciana".

El govern d'Espanya no té voluntat d'afrontar la reforma del finançament.

Al voltant del finançament autonòmic, el PP considera que el que ha quedat clar és que "no hi ha voluntat del govern d'Espanya" d'afrontar la reforma del finançament de la Comunitat Valenciana, mentre a Catalunya sí, de "manera unilateral, perquè volen que Illa siga president". Eixa mateixa voluntat "la volem ací perquè estem en una situació d'extrema necessitat".

També et pot interessar

stats