Directes
Ara en la televisió
DUEL DE VEUS
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

El PP es torna a manifestar a Madrid contra l’amnistia i en defensa de la Constitució

Vox, que participarà en la concentració, ha criticat que el PP pacte amb el PSOE i Sumar les comissions del Congrés dels Diputats

Imatge de la protesta contra l'amnistia, convocada pel PP el 12 de novembre / Partit Popular (X)

El Partit Popular ha fet una crida a participar aquest diumenge al migdia a Madrid en una nova protesta contra la llei d'amnistia pactada entre el govern de coalició espanyol i els partits independentistes catalans. La formació vol que aquest siga un acte "reivindicatiu" a favor de la Constitució, que compleix 45 anys la setmana vinent.

El president del partit i cap de l’oposició, Alberto Núñez Feijóo, ha convidat la ciutadania al temple de Debod, situat a escassos 600 metres de la seu del PSOE, al carrer de Ferraz, per a “defendre la nostra convivència”. El PP considera que la convocatòria encara està “més justificada” per la reunió entre el PSOE i Junts a Ginebra, amb l’assistència d’un verificador internacional. 

L’homenatge a la carta magna, segons la formació, ha de fer-se amb "major intensitat" enguany, perquè "potser és l'últim de la Constitució" tal com la coneixem. El PP intensifica així l’estratègia de mobilitzacions al carrer. 

Vox ha anunciat que tornarà a assistir a aquesta protesta del PP, com va fer amb la del 12 de novembre a les capitals de província per a rebutjar l'amnistia.

La formació ultradretana, però, ha criticat que els de Feijóo protesten contra Sánchez “els diumenges al carrer” i "els dilluns pacten amb ell i Yolanda Díaz" la creació de comissions al Congrés i se'n "repartisquen" la presidència.