PP i Vox signen un acord per a governar Borriana

Els populars tindran l’alcaldia i huit regidories i Vox se’n queda amb quatre, entre elles, Cultura i Família

Monferrer i Canós signen l'acord de govern a Borriana
Monferrer i Canós signen l'acord de govern a Borriana / Ajuntament de Borriana

El Partit Popular i Vox han arribat a un acord de govern a Borriana (Plana Baixa). Els populars estaran al capdavant de l'alcaldia i de huit regidories, mentre que la formació ultradretana dirigirà quatre carteres.

L’alcalde, Jorge Monferrer, i el portaveu de Vox, Juan Canós, han valorat l'acord de govern com el "punt de partida" per a començar a donar "respostes reals a la petició de canvi que van expressar els borrianencs el passat 28 de maig a les urnes", segons recull el consistori en un comunicat.

L'acord estableix que el PP estarà al capdavant de l'alcaldia i de huit regidories que recullen les àrees de Turisme, Hisenda, Serveis Públics, Esports, Personal, Assumptes Socials, Falles i Festes, Educació, Sanitat, Comerç, Poblats Marítims, Comunicació, Agricultura i Pesca. Per la seua banda, Vox dirigirà les àrees d'Urbanisme, Cultura, Seguretat Ciutadana i Família.

Monferrer ha expressat que l'objectiu del nou govern municipal és situar a Borriana "on es mereix" i que el veïnat "torne a tindre veu, millors serveis i oportunitats de futur". Canós ha subratllat que des de l'executiu local treballaran per a "garantir més i millors serveis, millorar el benestar de la ciutadania i atendre a tots i cadascun dels nostres veïns, sense sectarismes i amb la màxima transparència".

També et pot interessar

stats