Directes
Ara en la televisió
DUEL DE VEUS
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

El president de la Diputació d'Ourense, José Manuel Baltar (PP), a 215 km/h per l'autovia

La Guàrdia Civil de Trànsit li ha obert un atestat per un presumpte delicte contra la seguretat viària, li ha imposat 600 euros de multa i li ha llevat sis punts del carnet

El president de la Diputació d'Ourense, José Manuel Baltar, en un acte recent / Europa Press

La Guàrdia Civil de Trànsit ha fet l'alto al president de la Diputació d'Ourense i del PP de la província, José Manuel Baltar, que circulava a 215 quilòmetres per hora. Els fets van passar diumenge. Conduïa un dels cotxes oficials de la corporació provincial assignats a Presidència per l'A-52, a l'altura de Zamora i de camí cap a Madrid, on tenia programades reunions l'endemà. 

El polític d'Ourense va ser sancionat amb 600 euros de multa i la retirada de sis punts del carnet. Els agents li han obert un atestat per un presumpte delicte contra la seguretat viària pel fet de circular 60 km/hora per damunt de la velocitat permesa. Des de la corporació provincial s'assegura que pagarà la multa, que es reduirà a 300 euros per abonament immediat.

José Manuel Baltar va revalidar la presidència del PP d'Ourense el setembre del 2021 amb el 99,24% dels vots del congrés provincial del partit. Des de fa una dècada substitueix a la Diputació son pare, José Luis Baltar Pumar, que va ostentar el mateix càrrec 22 anys.