El PSOE tanca les seus davant de la convocatòria de noves manifestacions contra l’amnistia

La direcció federal socialista insta la plantilla a acabar les jornades de treball a primera hora de la vesprada

Diverses persones durant una concentració en contra de l'amnistia, enfront de la seu del PSOE al carrer Ferraz, a Madrid
Diverses persones durant una concentració en contra de l'amnistia, enfront de la seu del PSOE al carrer Ferraz, a Madrid / Ricardo Rubio (Europa Press)

El PSOE ha donat l'ordre de tancar seus del partit aquest dimarts a la vesprada a tot Espanya davant de la convocatòria de noves manifestacions que hi ha al davant a les 20:00 hores per a protestar contra la llei d'amnistia als implicats en el procés, tal com va succeir ahir de vesprada, segons han confirmat fonts de la direcció del partit.

La direcció federal socialista ha traslladat aquesta decisió a les federacions i ha instat a acabar les jornades de treball a les cases del poble, com es denominen les seus socialistes, a primera hora de la vesprada perquè no hi haja reunions ni treballadors a l'interior dels edificis en horari vespertí.

El PSOE ha pres la decisió després de les manifestacions que s’han dut a terme en els últims dies, especialment dilluns passat, quan milers de persones es van concentrar davant de les seus socialistes, clamant contra els pactes del PSOE i l'independentisme i, especialment, contra una llei d'amnistia.

La més nombrosa va ser la concentració de Madrid, on unes 3.800 persones es van reunir al costat de la seu nacional del partit al carrer Ferraz, segons dades de la Delegació del Govern. La protesta va tindre, almenys, dos detinguts per desobediència i atemptat contra l'autoritat.

A la concentració va acudir el líder de Vox, Santiago Abascal, el vicepresident de Castella i Lleó, Juan García-Gallardo, i altres dirigents del partit. També es van dur a terme altres manifestacions menys nombroses a Barcelona, València, Valladolid, Oviedo, Pamplona, Sevilla, Salamanca, Saragossa i Las Palmas de Gran Canària.

També et pot interessar

stats