Directes
Ara en la televisió
PICADES CONTRA EL VIDRE
Ara en la ràdio
AÇÒ NO HO SABIES (reemissió)

El PSPV demana la reprovació de Llanos Massó per participar en una protesta davant la seu socialista a Castelló de la Plana

Compromís ha exigit la dimissió del regidor de Seguretat Pública, també membre de Vox, per “promoure” les concentracions a la capital de la Plana Alta

La presidenta de les Corts, Llanos Massó, al costat del regidor Antonio Ortolá (dreta) aquest divendres en la concentració davant la seu del PSPV-PSOE de Castelló de la Plana / @LlanosMasso (X)

El PSPV-PSOE ha demanat aquest dissabte la reprovació de la presidenta de les Corts, Llanos Massó (Vox), per participar divendres a la nit en una concentració contra l'amnistia davant la seu del partit socialista a Castelló la Plana (Plana Alta).

La síndica del PSPV-PSOE, Rebeca Torró, ha criticat que la segona autoritat de la Comunitat Valenciana "participara ahir en l'assetjament davant la seu d'un partit polític al costat de grups ultres". La socialista ha remarcat que en aquesta concentració “es van llançar crits franquistes i anticonstitucionals”. 

Torró ha titllat d’“impropi i indigne del càrrec que ocupa” el comportament de Llanos Massó i ha emfasitzat que “aquests són els socis del PP, els violents, els que no creuen en la democràcia, els que volen guanyar per la força el que no han guanyat en les urnes", ha denunciat Torró.

En aquesta línia, el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló de la Plana, Ignasi Garcia, ha demanat la dimissió del regidor de Seguretat Pública, Antonio Ortolá, per “convocar” els assistents i “promoure” aquestes concentracions. 

la Plana Alta